loempiawagens.nl
 
Heeft u belangstelling voor een verkoopwagen, frituurwagen snackwagen marktverkoopwagen of bloemenwagen neem dan contact met ons op door middel van ons antwoordformulier. Heeft u belangstelling voor een verkoopwagen, frituurwagen snackwagen marktverkoopwagen of bloemenwagen neem dan contact met ons op door middel van ons antwoordformulier.

De loempiawagen is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Door de enorme vraag van de laatste jaren hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met dit type wagen. Wij van Loempiawagen hebben ons de laatste jaren steeds meer toegespitst op de verkoopwagen of horecawagens. De vraag naar de standaard loempiawagen is niet alleen toegenomen is zijn vorm maar ook de kwaliteitseis is toegenomen. Het is nu reeds mogelijk om deze verkoopwagen te verbreden te verlengen en te voorzien van diverse rolluiken of kleppen. Ook is het mogelijk om een ingebouwde frituurpan mee te leveren. Ook het assortiment van de Vietnamese loempia aanbieder is verbreed. Wij zijn hier vroegtijdig op ingesprongen met ons assortiment en mogen dan nu vele horecaondernemers tot onze klantenkring rekenen.

Het combineren van friet verkoop en loempia’s zijn voor onze verkoopwagens geen enkel probleem.

Heeft u belangstelling voor een verkoopwagen, frituurwagen snackwagen marktverkoopwagen of bloemenwagen neem dan contact met ons op door middel van ons antwoordformulier.

Carlsonstraat 19
8263 CA Kampen
Tel mob 0650577010
Tel mob 0650495477
Tel 0383322833
Fax 038 3557872
Email: info@aanhangcars.nl

PRIJSLIJST LOEMPISWAGENS EN EEN AANTAL DIVERSE AANHANGWAGENS

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
     

Home Marktwagens Markt Verkoopwagens Contactformulier Voorwaarden Links Sitemap Loempiawagens.nl
   

LOEMPIAWAGENS.NL

Heeft u belangstelling voor een verkoopwagen, frituurwagen snackwagen marktverkoopwagen of bloemenwagen neem dan contact met ons op door middel van ons antwoordformulier.

PRIJSLIJST AANHANGWAGENS

http://www.loempiawagens.nl